Over PLATO accountants

Cijfers interpreteren is mensenwerk. PLATO accountants is er om ondernemers daarbij te ondersteunen. Wij verstaan ons vak. En we verstaan jou. In dialoog willen we weten waar je als ondernemer mee bezig bent. Dat is ons uitgangspunt. Zodat we mee kunnen denken en bewegen in het bereiken van je doelen. Wij zijn er om je te ontzorgen en het overzicht te houden. Daarbij zetten we onze jarenlange ervaring in.

Van online administratie tot fiscale advisering

PLATO accountants houdt zich bezig met alle denkbare, financiële vraagstukken naast subsidiecontroles. Van het aftrekken van reiskosten tot het kopen van een nieuw bedrijfspand of het wijzigen van je organisatiestructuur. Geen vraag is ons vreemd. We houden van afwisseling en zijn van alle markten thuis. Van online administratie tot fiscale advisering en alles daartussen.

Ontzorgen op onze manier

We zijn er voor allerlei klanten uit verschillende branches. Van klein tot groot. Van tandarts tot geluidstechnicus. En van cafetaria tot bouwbedrijf. Ondernemers, maar zeker ook stichtingen en verenigingen die passie hebben voor hun vak. We ontzorgen de klant op onze eigen manier. Dat lukt het beste via intensief contact. Regelmatig gaan we om tafel om te weten wat je bezighoudt en waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we jou het beste verder helpen. Past dat bij jou? Wees dan welkom bij PLATO accountants.

Meer weten over waar we jou mee kunnen helpen? Neem contact op!