Diensten

Bij PLATO accountants kun je terecht voor subsidiecontroles en financiële dienstverlening. Als accountant controleren wij je subsidie om aan te tonen bij de verstrekker dat het geld goed besteed is. Daarnaast leveren we allerlei verschillende diensten om jou te helpen je financiële huishouding op orde te houden of te krijgen. We zijn van alle markten thuis.

Subsidiecontrole

Als je subsidie ontvangt dan moet de verstrekker erop kunnen vertrouwen dat de gelden goed besteed zijn. Denk bijvoorbeeld aan zorg- en innovatiegelden, subsidie voor duurzame maatregelen of de bouw van een buurthuis. De controlerende rol van accountant is hierin cruciaal. Deze relevante rol neemt PLATO accountants graag op zich. Meer hierover

Financiële dienstverlening

Wij ondersteunen je bij de financiële administratie van jouw organisatie. Of je nu een eenmanszaak, BV, stichting of vereniging bent. Bij ons kun je terecht voor het efficiënt inrichten en verwerken van je administratie, het beoordelen van je administratieve organisatie en het samenstellen van de jaarrekening. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor een bruikbaar financieel advies.
Meer hierover